Academics Administration Attendance Bell Schedule Course Catalog Registration Graduation Requirements Policies Parents School Map
Staff
Arroyo Associated Student Body AHS Instrumental Music Alumni DECA
Athletics Information Athletic Clearance Eligibility Fall Sports Winter Sports Spring Sports For Coaches NCAA Info Honor The Game Program Arroyo Athletic Boosters Communication Roles Facility Usage
Counseling and Guidance Department Financial Aid For College College Entrance Tests Important College Career Events New graduation requirements Senior Corner Study Skills Scholarship Information Career Center Counseling Services
Library Home Page Find a Book Public Libraries Research Resources
Guidance Counseling Services ESLR's Parent Resources Senior Files Tutoring
Small Learning Communities Academy of Health and Medicine Future Academy Tech-Links Academy TREND Academy

Bell Schedule

School Year Calendar

Bell Schedule 2017-2018

PSAT Schedule October 11th and 12th

 

 

PSAT SCHEDULE

Day One (Wednesday) October 11, 2017
Breakfast starts at 7:30 for test takers
Bell for testing classes at 7:45
On beginning proctors ready at 7:45
Testing beginning at 7:50
Test time from 7:50 to 12:00 (4:10 window)
Lunch from 12:00 to 12:30
Classes beginning at 12:35 (After Testing)
12:35 – 1:50 5th Period 75 minutes
1:55 – 3:10 6th Period 75 minutes

 

Day Two (Thursday) October 12, 2017
6:55 – 7:55 Zero Period
8:00 – 9:15 1st Period 75 minutes
9:15 – 9:25 Nutrition Break
9:30 – 10:45 2nd Period 75 minutes
10:50 – 12:05 3rd Period 75 minutes
12:05 – 12:35 Lunch
12:40 – 1:55 4th Period 75 minutes
2:00 – 3:10 CPT